Mijn Hond Is Dood kwam afgelopen woensdag uit, en nu is er ook een clip!

Alle beelden in deze clip zijn volledig door een AI programma gegenereerd. Dus alles wat je ziet bestaat niet en heeft ook nooit bestaan. Er is alleen een AI programma gebruikt die op basis van oude kinderfoto’s heeft geleerd om Fokko’s en honden te genereren. Het is daarmee de eerste videoclip in Nederland die op deze wijze volledig via AI is gegenereerd.

Het nummer Mijn Hond Is Dood zelf gaat over een niet bestaande dode hond en is in de basis 25 jaar geleden door een 11-jarige Fokko bedacht. Door deze clip hebben Fokko en z’n niet bestaande hond toch nog de herinneringen die er nooit waren.

Muziek: Fokko
Credits video: Paul de Vrijer

Mijn Hond Is Dood is verder op alle streamingsplatformen te streamen: klik daarvoor ->hier<-