Er gaan dus dingen gebeuren.

1. De eerste Poprondeoptredens zijn binnen! Kijk maar hier rechts of nog eens extra in agenda. Komen nog meer aan, maar deze mogen we al verklappen. Zin in, spelen in kroegjes. En vergeet verder Dordrecht niet, waar we misschien niet voor de Popronde zijn maar toch mogen komen.

II. Zo heet de EP. Fokko II. Moeilijk man, titels verzinnen. Maar als je goed nadenkt, kun je er meerdere kanten mee op. Zo betekent II bijvoorbeeld twee volgens sommigen, en het is toevallig ook onze tweede kortspeelplaat. Verder kun je het uitspreken als ieee en dat is ook leuk. We zitten in de fase van afmixen en artwork verzinnen, wat je kan zien als een laatste fase. Opnames zelf zitten erop, en gingen heel relaxt. Dat deden we bij Brian. Brian woont in Utrecht en heeft z’n huiskamer omgebouwd tot studio. Het ging allemaal erg relaxt en vanzelf, op een verbrand espressokannetje en verloren Koehandelpotje na. Verder heeft Brian Fifa en iets met auto’s op zijn playstation, wat het opnameproces enigszins vertraagde, maar zo is het leven en je gaat gewoon door. De eerste single wordt in september verwacht, en we houden je op de hoogte.

Hopelijk tot ergens in een Poprondekroegje binnenkort!

Groetjes Fokko en ook Bob en Gelke